Tur Tur turizem vas popelje dogodivščinam naproti

LJUBLJANA - RADOVLJICA - BEGUNJE – DRAGA - LJUBLJANA

Flosarsko dediščino lahko danes doživite na splavu, ki ga je po nekdanjih načrtih zgradilo Brodarsko turistično društvo Splavar iz Zidanega Mosta.

PROGRAM IZLETA: OD MAJA DO OKTOBRA

1 dan: GORENJSKA-ZIDANI MOST-RADEČE-GORENJSKA

Doživite čudovit in zanimiv dan na avstrijskem Koroškem...

Nepozabno lepe torte, Tur Tur Turizem

Sejem v Vicenzi predstavlja in reklamira kreativne ideje. Če ste ljubitelj peke, modeliranja, ustvarjanja tort in ostalih slaščic… bo obisk sejma pravo doživetje in tudi paša za vaše oči. Dobili boste nove ideje, naučili se zvijač slaščičarstva, kupili novosti za peko po najnižjih cenah...

Herbersteinski živalski vrt

Lepa Avstrijska –Štajerska prestolnica Gradec z srednjeveškim jedrom in čudoviti grad Herberstein, ki se ponaša tudi z velikim živalskim vrtom, kjer lahko opazujete, kako pume »lovijo« meso…

Tur Tur Turizem vas popelje na sejem ročnih del

Prenovljeni Sejem v Vicenzi, za vse ljubitelje ustvarjanja z različnimi materiali od šivanja, kvačkanja, pletenja, vezenja, ustvarjanja nakita, torb, oblek, izdelovanja papirnatih izdelkov, tort, slik... obisk sejma je pravo doživetje in tudi paša za vaše oči. Odprli bodo nove paviljone, tako, da bo največji sejem v Evropi za vse, ki imajo pridne ročice. Kdor bo želel, pa bomo obiskali in si popoldan ogledali tudi čudovito Paladijevo Vicenzo.

Etnološko ohranjena stara vas v Kumrovcu

Pridružite se nam na izletu v zanimivo prestolnico hrvaškega Zagorja ter na obisk rodne vasi Josipa Broza Tita.

Julijin balkonček v Veroni

Obiščite z nami enega najbolj romantičnih krajev – Verono, ki je tudi »Rim v malem«, nato pa doživite »afriški safari«, kjer se bomo zapeljali med levi, tigri, nosorogi, žirafami… in celo dinozavri!

Čudoviti narodni park Plitvice

Sprehodite se po zemeljskem raju, neverjetni naravi, kjer se voda igra in »prepeva«.

Trg svetega Marka obiščite s Tur Tur Turizmom

Benetke so pravljica v laguni, kjer je preko sto otokov, kanali povezanimi s tisoče mostičkov, lepih trgov s čudovitimi zgradbami in na vsakem vogalu nova zgodba, karnevalski kostumi, zanimivi igralci, gondole in golobi. S Tur tur jih boste doživeli v najlepši in najboljši varianti.

Belveder

Dunaj je prestolnica elegance, navdiha, zgodovine in umetnosti...

Tur Tur Turizem vas pelje v Piran

Lepote naše primorske doživite ob dobri kapljici in domači hrani. Spoznajte Primorsko prestolnico in dva bisera kot so Hrastovlje in Piran.

Millstattsko jezero

Potovanje po zahodni Koroški znani po številnih jezerih, urejenih turističnih krajih z ohranjeno naravo in za turizem urejena zgodovinska obeležja…

Čudovito jezero v Avstriji

Potovanje po zahodni Koroški znani po številnih jezerih, urejenih turističnih krajih z ohranjeno naravo in za turizem urejena zgodovinska obeležja ter zanimivosti.

Trg bana Jelačiča, kjer se zbira staro in mlado

Pridružite se nam na izletu v zanimivo hrvaško prestolnico. Zagreb je poleg bogate kulturne dediščine znan tudi kot dobro mesto za nakupovanje in zabavo.