S Tur Tur turizmom v Prekmurju je fajn

Najlepši, bogat in radodaren čas je prav gotovo jesen, s svojimi darovi in dobrotami, pa Martin, ki bo iz vode naredil vin.
Prelepa pokrajina med Dravo in Muro daje v tem času poseben pečat. Gostile nas bodo ORMOŠKE GORICE, kjer
bogata in odlična vinska kapljica poživi telo, kjer so našli svoj dom bivoli v Ormoških lagunah, kjer nas bodo v
PREKMURJU pozdravili Vulkanija in kjer se je ustavil čas na toplih, termalnih in zdravilnih vrelcih za užitek, da se bomo
razvajali. Bazenski kompleks obsega kar 2000 m2 vodnih površin najkvalitetnejših izvirov. Tradicija je zasidrana ne le v
zemlji, ampak tudi v njenih širokosrčnih prebivalcih, odlični kuhinji in vinski kapljici.

počitnice s Tur Tur Turizmom so super

PRIMOŠTEN nas popelje v prijeten užitek neokrnjene narave, lepote in temperamenta. Je eden od biserov narave in človeških rok. Ta mediteranski biser je navdušil, da ga ponovno obiščemo in si ogledamo novih zanimivosti. Na polotoku nasproti Primoštena stoji v bujnem zelenju hotel ZORA 3*- 4*, ki s svojo lego, lastno plažo, pokritim-odkritim bazenom z morsko vodo, omogoča uživanje v topli vodi in kopanje v vsakem vremenu, športni objekti nudijo prijetne aktivnosti ali vrhunski počitek, vam pa približa poletje Sredozemlja. Hotel ima odlično dalmatinsko kuhinjo. Čista voda Jadrana je primerna običajno za kopanje od maja do novembra. Z izleti in ogledi pa vas popeljemo v zanimivosti lepih dalmatinskih krajev, mest, naselij v notranjosti, kot na obali ter njihove bogate kulturne in naravne dediščine.

Med škrati in troli in drugimi vilinskimi bitji,

med vulkani in gejzirji na »ledeni kapljici«

med Atlantskim oceanom in Severnim morjem

Obiščite deželo, kjer se ledeniki in ognjeniki še vedno bojujejo za prevlado, kjer pokrajino zaznamujejo gejziri z izbruhi vroče vode, kjer je vsak pogled na zalive in fjorde prava poslastica za ljubitelje narave. Na stotine mrtvih strug, osamelih mostov in razgibane pokrajine vas kar samo vabi na ogled otoka. Pustite, da vas preseneti prisrčnost Reykjavika. Okopajte se v enem od sto kopališč s toplo vodo na prostem. Islandija je še veliko več kot to, le videti in doživeti jo morate!

Tur Tur Turizem želi lepo poletje

POČITNICE

Za vas najdemo vse po vaših željah in zmožnostih. Pišite nam na info@turtur.si kaj si želite, koliko je vaš budget in najdemo za vas najboljše!

 

Želimo vam vse lepo, vaš TUR TUR TURIZEM