Sejem ročnih del v Vicenzi

1 dan,z vstopnino že za 50,00 €!

ODHOD: 20. 10. 2019
PROGRAM IZLETA:
Odhod iz Ljubljane ob 5.30 uri  in vožnja proti Benetkam ter do Vicenze. Takoj po prihodu se bomo zapeljali do sejmišča in si ogledali sejem Abilmente 2019 ( 19. oktober ) kjer se predstavljajo različna ročna dela, nove tehnike, novosti in najnovejše trendi ročnih del, za katere so organizirane tudi delavnice. Sejem je vodilni na tem področju v Italiji.
Tisti, ki boste imeli preveč časa se bomo odpravili na ogled mesta Vicenza, ki je čudovito mesto Paladija, »Cita di Palladio«.
Zapeljali se bomo na razgledno ploščad in obiskali baziliko na vrhu Paladijevih stopnic na griču  Monte Berico. V centru mesta se sprehodili mimo renesančnih stavb arhitekta Andrea Palladia, na glavnem trgu Signoria popili dobro kavo, obiskali baziliko s čudovitimi kolonadami, se sprehodili mimo lepih meščanskih hiš na glavnem Corsu in videli enega najstarejših gledališč grajenih po antičnem vzoru Teatro Olimpico.
V kolikor želite le prosti čas za samostojni sprehod /nakupovanje / ogled v Vicenzi.
Ob cca 17.30 uri, se bomo vrnili do sejmišča po sopotnike, ki bodo ostali na sejmišču.
Domov se bomo vračali mimo Benetk čez mejni prehod Fernetiči. Povratek v Ljubljano je predviden v poznih večernih urah.

CENA NA OSEBO: 50,00 € pri udeležbi najmanj 40 oseb na avtobusu
                                    

CENA VKLJUČUJE: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, vse cestne pristojbine, vstopnina na sejem ročnih del, vsi zunanji ogledi, strokovno vodenje potovanja, DDV in stroški organizacije.

 

Prijava na telefon 01 568 34 95 ali info@turtur.si

CENA NA OSEBO:
50,00 € pri udeležbi najmanj 40 oseb na avtobusu
60,00 € pri udeležbi najmanj 30 oseb na avtobusu
 

CENA VKLJUČUJE: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, vse cestne pristojbine, vstopnina na sejem ročnih del, vsi zunanji ogledi Vicenze, slovensko strokovno vodenje potovanja, DDV in stroški organizacije.

MOŽNO DOPLAČILO: riziko odpovedi 10,00 € na osebo.

ODHOD: 19. 10. 2019