Duhovnost s Tur Tur Turizmom je lepa

VABIMO VAS na romarsko pot pod duhovnim vodstvom p. dr. Silvina Krajnca na najlepše romarske poti v severni Italiji. Srečali se bomo z Antonom Padovanskim, Kristusovim prtom, nadangelom Mihaelom, Črno Marijo z Orope, pa še kaj….
Na romanje gremo odprtega duha in srca. Bogata duhovnost, srečanja z duhovnimi žarišči, naravnimi lepotami, umetnostjo, ljudmi drugih narodov in kultur, nas bogatijo, plemenitijo in osrečujejo.

Pojdimo na romarsko pot po stopinjah apostola Pavla na otok Rodos in Patmos… ki vas bosta očarala z
bizantinskimi samostani, srednjeveškimi obzidji, barvitimi pristanišči, prelepimi plažami, kulinaričnimi
dobrotami in tradicionalno grško prijaznostjo.

Tur Tur turizem vas popelje na najlepša romanja

Na romarski poti se bomo srečali s svetniki,  vas popeljali v zanimivosti lepih dalmatinskih mest, njihove bogate kulturne in naravne dediščine in  v neokrnjeno naravo Narodnega parka na Krki.

 Duhovno vodstvo p. dr. Silvin KRAJNC

Tur Tur turizem vas popelje na najlepša romanja

Legenda pravi, da so v zahodni gruzinski pokrajini Kolhidi ob Črnem morju hranili največje bogastvo sveta. Bog je med delitvijo ozemlja podelil prav poseben košček zemlje  Gruzijcem, to je košček raja, ki ga je imel le zase….

Tur Tur turizem vas popelje na romanje v Fatimo

ROMANJE na PORTUGALSKO-POJDIMO po FATIMSKO MARIJO
 skupaj z nadškofom in metropolitom Stanislavom ZORE

Ko se pričnejo ''šmarnice'', Vas vabimo, da se nam pridružite na romanju k MARIJI v FATIMO, eni najbolj znanih romarskih božjih poti, po kip FATIMSKE MARIJE.
13. maja 1917 se je v Fatimi Marija prikazala trem pastirčkom in pozvala svet k molitvi in delu za spreobrnjenje in mir. V pripravi na stoletnico ''njenih'' prikazovanj, bomo FATIMSKO MARIJO prinesli v Slovenijo.

 

Getsemani ima čudovito energijo s Tur Tur Turizem

Duhovno in strokovno vodstvo p. dr. Silvin  Krajnc, ki je napisal vodnik  ''SVETA DEŽELA''.

POJDIMO NA ROMARSKO POT ''STARE IN NOVE ZAVEZE '', PO KATERI SO HODILI: OČAK ABRAHAM, MOJZES, ELIJA IN ZA NJIMI MNOGI NARODI; POSEBEN PEČAT PA JE DEŽELI DAL JEZUS KRISTUS. OBISKALI BOMO NAZARET, BETLEHEM, JERUZALEM, OLJSKO GORO. ODKRIVALI BOMO BOGASTVO BIBLIČNE ARHEOLOGIJE, NAJSTAREJŠA MESTA IN ZGRADBE IZ RIMSKE DOBE IN ČASA KRIŽARJEV. SREČALI SE BOMO Z RAZLIČNIMI KULTURAMI IN PREDVSEM Z MNOGIMI LJUDMI, KI NASELJUJEJO TO DEŽELO, OD SREDOZEMSKEGA PA DO TIBERIJSKEGA IN VSE DO MRTVEGA MORJA, OD IZVIRA JORDANA DO PUŠČAVE.

Marija - Mati božja, kraljica miru, se v Međugorju prikazuje že več kot tri desetletja. 24. junija 1981 se je blagoslovljena devica Marija prvič prikazala šestim otrokom: Ivanki, Mirjani, Vicki, Ivanu, Jakovu in Mariji. Vendar ne le, da se prikazuje, ampak daje tudi sporočila vsem ljudem, vernikom in nevernim. Zato gremo na romarsko pot odprtega duha in srca, pod duhovnim vodstvom patra dr. Leopolda Grčarja, ki nas bo obogatil tudi z duhovnimi vajami na poti

Čudovito Marijino svetišče na otočku Barbano, Tur Tur Turizem

Romanje v postnem času in obisk čudovitih Marijinih svetišč v Barbanu, Gradežu in Ogleju, kjer se nam bo pridružil duhovni vodja in ljubljanski nadškof v pokoju, msgr. Alojz Uran.

Čudoviti mozaiki v San Giovanni Rotonda, romanje s Tur Tur Turizem

Srečanja z naravnimi lepotami, umetnostjo, duhovnimi žarišči, ljudmi drugih narodov in kultur nas bogatijo, plemenitijo in osrečujejo. Zato gremo na pot odprtega duha in srca pod duhovnim vodstvom p. dr. Silvina Krajnca.

Čudovita narava pri Kranjski gori, Tur Tur Turizem

Na Svete Višarje, kamor mora vsak Slovenec.

Jeruzalem, mesto zgodovine, ver in ljudi, Tur Tur Turizem

Posebno za ljubitelje "poduhovljene" Svete dežele, pod strokovnim in duhovnim vodstvom odličnega poznavalca Msgr. Alojza Urana, nadškofa v pokoju. Pridružite se romarski poti »stare in nove zaveze«, kjer so hodili Abraham, Mojzes in Jezus ter za njimi mnogi narodi. Poklonili se bomo Odrešeniku v Betlehemu, Nazaretu in Jeruzalemu, spoznali bogata biblična mesta, arheološka najdišča in doživeli kontrast narodov, ki so po tej poti hodili in pustili svoj pečat. Pot nas bo peljala od Rdečega do Mrtvega morja, od Tiberijskega jezera do Sredozemskega morja, od puščave do oaze. Hodili bomo po poti, kot so hodili očaki in preroki stare zaveze in učenci nove zaveze z Jezusom.