Med škrati in troli in drugimi vilinskimi bitji,

med vulkani in gejzirji na »ledeni kapljici«

med Atlantskim oceanom in Severnim morjem

Obiščite deželo, kjer se ledeniki in ognjeniki še vedno bojujejo za prevlado, kjer pokrajino zaznamujejo gejziri z izbruhi vroče vode, kjer je vsak pogled na zalive in fjorde prava poslastica za ljubitelje narave. Na stotine mrtvih strug, osamelih mostov in razgibane pokrajine vas kar samo vabi na ogled otoka. Pustite, da vas preseneti prisrčnost Reykjavika. Okopajte se v enem od sto kopališč s toplo vodo na prostem. Islandija je še veliko več kot to, le videti in doživeti jo morate!

Tur Tur Turizem želi lepo poletje

POČITNICE

Za vas najdemo vse po vaših željah in zmožnostih. Pišite nam na info@turtur.si kaj si želite, koliko je vaš budget in najdemo za vas najboljše!

 

Želimo vam vse lepo, vaš TUR TUR TURIZEM

Tur Tur Turizem vas popelje na sejem ročnih del

Prenovljeni Sejem v Vicenzi, za vse ljubitelje ustvarjanja z različnimi materiali od šivanja, kvačkanja, pletenja, vezenja, ustvarjanja nakita, torb, oblek, izdelovanja papirnatih izdelkov, tort, slik... obisk sejma je pravo doživetje in tudi paša za vaše oči. Odprli bodo nove paviljone, tako, da bo največji sejem v Evropi za vse, ki imajo pridne ročice. Kdor bo želel, pa bomo obiskali in si popoldan ogledali tudi čudovito Paladijevo Vicenzo.