SWAROVSKI SVET KRISTALA in INNSBRUCK

2 dni, od 135,00 €

1.dan:LJUBLJANA–WATTENS–INNSBRÜCK
Odhod avtobusa iz Ljubljane ob 06.00 uri zjutraj. Vožnja po avtocesti mimo Kranja, Jesenic v Avstrijo ter s postanki mimo Salzburga do Wattensa. Ogled pravljičnega sveta kristala – Swarovski, ki so ga oblikovali svetovni mojstri. Po kristalnih poteh domišljije lahko vstopite v sobane, ki prekašajo še tako razsežne predstave iluzije. Uvertura v neskončne sanje se prične z vstopom v Modri hodnik. Pred vami se razprostre 11 m visoka in 42 metrov dolga stena, v kateri se blešči 12 ton najžlahtnejših kristalov. Pot nas vodi naprej, mimo največjega kristala na svetu , težkega 62 kg , ki slepi s svojimi tristo tisoč karati. Naprej v prihodnost virtualnega sveta, kjer zemlja govori o nastanku teh čudovitih kamnov. In potem vstopimo v dušo kristala… Ne, vsega ne bomo povedali . Nekaj mora ostati skrivnost. Sprehodili se bomo skozi dvorane in zaključili v največji Swarovski trgovini. Po ogledu vožnja do Innsbrucka in orientacijski avtobusni ogled mesta, nato še sprehod in ogled srednjeveškega jedra, ki je bil sedež prvega princa habsburške monarhije. Ogled skakalnic in po želji za doplačilo vzpon na vrh. Nastanitev v hotelu, večerja in prenočevanje.

2.dan:INNSBRÜCK–LJUBLJANA
Po zajtrku v hotelu, se bomo zapeljali do Alpskega živalskega vrta, ki nudi čudovit razgled in je dom več kot 2000 živali (150 vrst), ki so ali so bile značilne za Alpe. To je edini »Alpski« živalski vrt na svetu. Popoldan vožnja proti Ljubljani, skozi Kitzbühel, po čudoviti alpski cesti, skozi Lienz in po dolini Drave proti Karavanškemu predoru. Prihod v Ljubljano je predviden v večernih urah.

CENA NA OSEBO: 135 pri udeležbi najmanj 30 oseb na avtobusu

      150 € pri udeležbi najmanj 25 oseb na avtobusu

      170 € pri udeležbi najmanj 20 oseb na avtobusu

CENA VKLJUČUJE: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, vse cestne pristojbine, polpenzion ( večerja, nočitev, zajtrk) v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, strokovno vodenje potovanja, DDV in stroški organizacije.

MOŽNA DOPLAČILA: (pred potovanjem): doplačilo enoposteljne sobe 22 € ;
vstopnine: Svet kristala 9,50; Alpenzoo 8,10 € ( za upokojence z izkaznico 6,75 € ), skakalnice 6 €.

ODHOD: po želji vaše skupine