Tulln in Krems

2 dni, od 135 €

1. dan: LJUBLJANA – DUNAJ – TULLN                                                                                             
Odhod iz Ljubljane ob 6.30 uri zjutraj in vožnja mimo Maribora, Gradca, Dunaja do Tullna. Kratki postanki na poti. Po prihodu v eno od najstarejših mest Avstrije, bo obisk urejenih vrtov Tullna, s strokovnim vodstvom. Na več deset hektarjih je prikazanih in urejenih že preko 50 vrtov, vse naravno brez umetnih gnojil, umetnih škropil,… kjer ne bo manjkalo ne idej, ne lepote. Po ogledu kompleksa bo vožnja do hotela v Tullnu, Kremsu ali okolici. Nastanitev, večerja in prenočevanje.

2. dan: KREMS – SCHILTERN – DUNAJ – LJUBLJANA                                                                                 
Po zajtrku ogled starega baročnega mesta ob Donavi, ki je center ene najlepših dolin - Wachau. Nato je vožnja  na sever v Schiltern, kjer  bo obisk in ogled ARCHE NOACH semenske banke. Po ogledu vožnja do Klosterneuburga in postanek za ogled mogočnega samostana iz 12. stoletja. Hrani pravo zakladnico z znamenitim Verdunskim oltarjem. Po ogledu vožnja mimo Dunaja, Gradca in Maribora s krajšimi postanki do Ljubljane. Prihod v poznih večernih urah.

CENA NA OSEBO:      
188,00 € pri udeležbi najmanj 18 oseb                                                                                                
149,00 € pri udeležbi najmanj 25 oseb                                                                                                
135,00 € pri udeležbi najmanj 30 oseb

CENA VKLJUČUJE: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, enega voznika vse cestne pristojbine, prenočevanje v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*, na osnovi pol pensiona (večerja, prenočevanje in zajtrk), vodenje po vrtovih Tullna, slovensko govorečega vodnika, DDV in stroške organizacije.

MOŽNA DOPLAČILA:(ob prijavi) enoposteljna soba pribl. 25 €; (vodniku na poti): vstopnine: vrtovi Tullna – pribl. 9 €, Arche Noach Semenske Banke 4,50 - 6 € (seniorji, ostali), Samostan v Klosterneuburgu pribl. 9 € (skupino moramo predhodno za ogled obvezno najaviti, zato je potrebno ob prijavi povedati, če si boste ogledali samostan).

ODHOD:  po izbiri vaše skupine.