NA AKTIVNE POČITNICE V PRIMOŠTEN

1. dan: LJUBLJANA – PRIMOŠTEN

Zjutraj odhod avtobusa iz  Ljubljane, Grosuplja …, vožnja v Belo Krajino, preko slovensko-hrvaške meje in po hrvaški avtocesti, proti Dalmaciji. Krajši postanki na poti.  Nadaljevanje po avtocesti mimo Šibenika  do Primoštena. Nastanitev v hotelu ZORA 3*-4*,  ki stoji sredi bujnega parka pinij in čudovitega zelenja,  ki ima zunanji - notranji bazen z ogrevano morsko vodo in s premično streho. Ogled  hotela in okolice. Bogata samopostrežna  večerja in prenočevanje.

2. dan: PRIMOŠTEN

Po zajtrku po želji sprehod po Primoštenu in kratek ogled tega ''bisera'', nato pa uživanje v hotelski ponudbi: hotelska plaža, bazen (notranji - zunanji), kopanje, sončenje, savna, …ali pa v hotelski okolici, kjer je prava otoška flora in favna. Večerja in prenočevanje.

3. dan: PRIMOŠTEN – NARODNI PARK KRKE – KNIN – DRNIŠ -  PRIMOŠTEN

Zgodaj zjutraj sprehod ob obali, rekreacija. Zajtrk. Bivanje v Primoštenu, koristite storitev pol penziona: zajtrk, večerja in prenočevanje, kopanje, sončenje … Lahko pa se po zajtrku odločite za celodnevni izlet (za doplačilo) po neokrnjeni naravi Narodnega parka Krka, ki je pod zaščito UNESC-a,  vožnja z ladjo na otok Visovac, kjer je Frančiškanski samostan s cerkvijo in Muzejem, sprehod in ogled.  Vrnitev z ladjico in dalje vožnja na  Skradinski buk in na najlepše Roške slapove,  dalje do  Knina, ki se ponaša s svojo trdnjavo, pravoslavnimi samostani v okolici, … Dalje nas bo pot peljala v Drniš, ki ponosno stoji ob reki Čikoli ob ''drniških vratih'' in je pomembni čuvaj že od rimskih časov dalje, pa pred Turki in  …  Vrnitev v Primošten. Večerja in prenočevanje.

4. dan: PRIMOŠTEN - ŠIBENIK

Zjutraj aktivnosti – sprehod, telovadba,… , zajtrk. Dopoldan boste uživali v plavanju v čistem morju, notranjem bazenu, se malo ogreli s soncem ali pa uživali v prelepi naravi. Popoldan  se bomo odpravili na ogled Šibenika in čudovite katedrale sv. Jakoba. Vrnitev, večerja in prenočevanje.

5. dan: PRIMOŠTEN in izlet z ladjo

Za aktivne jutranji sprehod. Po zajtrku fakultativni izlet (doplačilo) z ladjo med otoki: Rakitan, Drvenik, Zlarin…. in ribji piknik s pokušino dobre dalmatinske kapljice. Postanek tudi na otoku Zlarin, ki je znan po prelepih rdečih koralah. Vrnitev v hotel, večerja in prenočevanje.

6. dan: PRIMOŠTEN - TROGIR– PRIMOŠTEN

Za aktivne jutranji sprehod in telovadba. Zajtrk in  izlet do Trogirja. Sprehod po tem čudovitem mestu, ogled mesta, obzidja in najlepšega romanskega portala na Jakobovi cerkvi.. Postanek bo tudi za dobro kavico, bevando ali odlično ''dalmatinsko južino in kapljico'' . Vrnitev v Primošten.

Veselo uživanje v hotelu, kopanje, sončenje, savna Večerja.

7. dan: PRIMOŠTEN

Za aktivne jutranji sprehod in telovadba. Veselo uživanje v hotelu, kopanje, sončenje, ... Večerja in prenočevanje.

8. dan: PRIMOŠTEN – ZADAR – LJUBLJANA

Zajtrk in prosto do 10.00 ure. Vožnja do Zadra, ki je center severne Dalmacije in sprehod  po starem delu mesta, kjer so ohranjeni čudoviti spomeniki preteklih dni. Zadar, ki je po obnovi postal eden od biserov Dalmacije in se lahko pohvali s fantastično arhitekturo tako srednjeveško, renesančno, kot tudi baročno. Vožnja proti domovini. Prihod v Slovenijo, v Belo Krajino in dalje v Grosuplje in  Ljubljano  (prihod do 22.00 ure).

 

CENA na osebo:   399,00 € nastanitev 3* v comfort in 445,00 € - nastanitev 4* Premier Club sobi /               najmanj 42 potnikov v avtobusu;

         429,00  nastanitev 3* v confort in 475,00 € - nastanitev 4* Premier Club sobi /

najmanj 32 potnikov v avtobusu;

 

Cena vključuje: avtobusni prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3* (v ''Comfort sobi'') ali 4* (''Premier Club sobi''), 7  x polpenzion (samopostrežna večerja in zajtrk),  programu (ki so navedeni brez doplačila), vodnik v slovenskem jeziku, DDV in organizacija potovanja s počitnicami.

PRIJAVE NAJKASNEJE do 5. aprila 2017 oz. do razpoložljivih mest. Mesta so omejena!

DOPLAČILO ZA: 1/1 sobo 112,00 € 3* in 133,00 € 4*

V INFORMACIJO: 'PREMIER CLUB SOBE 4*  - število sob je omejeno!

 

Možna doplačila – OBVEZNO sporočiti  ob prijavi če želite::

  • eno posteljno sobo – 112,00 € 3* in 133,00 €, 4* (število sob je omejeno!)
  • pijača ob večerji 21 € (samopostrežno iz avtomata-gazirana in negazirana voda, belo in rdeče vino),
  • sporočiti če želite na izlet v Narodni park Krka /vstopnine NP, ladja, samostan Visovac,..približno 23-25 € - potrditev ob prijavi zaradi rezervacije in najave skupine v NP Krka (najmanj 25 oseb)
  • izlet z ladjo po otokih in kosilo pribl. 23 €,   
  • riziko odpovedi 24 €

PRIJAVE in INFORMACIJE TUR TUR TURIZEM: E-mail: info@turtur.si T: 01 5683 495 GSM: 041 336 812 ali 031 318 557

PLAČILO in nakazilo: ob prijavi: 100,00 € in riziko odpovedi - po želji.

ODHOD: 10.06. 2017