Delavnice osebne rasti in sproščanja na Sardiniji

8 dni, od 650,00€

PROGRAM POTOVANJA:

1. DAN: LJUBLJANA– LIVORNO−SARDINIJA  ( avtobusni in tajektni prevoz, večerja, nočitev)
Zbirališče potnikov v Ljubljani v nočnih urah ter avtobusni prevoz do italijanskega mesta Livorno, kjer se bomo v jutranjih urah vkrcali na tajekt in zapluli proti Sardiniji. Po izkrcanju sledi prevoz do počitniškega hotela in nastanitev v hotelu. Prosti čas za osvežitev, nato pa bo sledil uvod s predstavitvijo tedenskega programa po dnevih. Večerja in nočitev v hotelu.

2. – 7. DAN: SARDINIJA: POČITNICE IN DELAVNICE ( zajtrk, večerja, nočitev)
Šest polnih dni boste lahko namenili popolni sprostitvi na belo peščeni plaži ali ob hotelskem bazenu, se sproščali ob hotelskih masažah, ki vas bodo osvobodila vsakodnevnega stresa, lahko pa se boste udeležili tudi delavnic za osebno rast in odkrivanja samega sebe z Edito Tomič. Dotaknili se boste tem kot so, kako prepoznati svoje miselne vzorce in jih spremeniti v pravi način doseganja naših ciljev in boljših rezultatov, kako pravilno komunicirati za izogib medsebojnih konfliktov, tako na partnerskem kot na službenem področju, kako odpraviti svoje strahove ter ozdraviti različne bolezni, ki nas pestijo. Poleg tega pa se boste seznanili tudi z osnovami grafologije in medsebojne povezave našega značaja in pisave. Po vsakodnevnih delavnicah bo tudi dovolj časa za sproščeno druženje ob čaju. Po želji in ob doplačilu se boste lahko udeležili tudi individualnih terapij Reiki iniciacije ali Theta Healinga.

Za tiste željne ogledov in dnevnega dogajanja pa vam predlagamo, da se udeležite katerega izmed  predlaganih izletov ob doplačilu (pri prvih dveh ponujenih izletih bodo delavnice prilagojene izletoma):

• POLDNEVNI IZLET V MESTO PORTO CERVO: Pol dneva boste lahko namenili ogledu ekskluzivnega mesta na Smaragdni obali - Porto Cervo, ki slovi po svoji mondenosti in zasidranih prestižnih jahtah v pristanišču. Ogledali si boste tudi cerkev Stella Maris – Morska zvezda, ki preseneča s svojo moderno sardinsko arhitekturo. Nekaj prostega časa v mestu, nato pa vrnitev nazaj v hotel.

• CELODNEVNI IZLET NA OTOK LA MADDALENA: Zjutraj se boste zapeljali proti mestu Palau, kjer se boste vkrcali na ladjo. Sproščeno boste raziskovali otok Maddalena, kjer si boste lahko ogledali stavbe iz 18. stoletja in občudovali pogled na otok iz granitnega hriba s trdnjavo ter otok Caprera, ki ponuja nekaj čudovitih plaž, na katerih se  boste lahko prepustili brezskrbnemu lenarjenju. Otoka sta povezana z mostom in sta del Narodnega parka La Maddalena, ki vključuje številne naravne habitate in zaščitene vrste.

ZA VSE ŽELJNE PREDVSEM POČITNIC IN ŠE VEČ OGLEDOV PA PRIPOROČAMO DODATNE IZLETE:

• OGLED MESTA CASTELSARDO IN ALGHERO: Zjutraj se boste popeljali po regiji Gallura po obalni panoramski cesti do čudovitega srednjeveškega mesta Castelsardo na severni obali Sardinije, ki ponuja osupljiv zgodovinski center mesta. Po krajšem ogledu sledi prevoz do Alghera, ki velja za enega najlepših draguljev Sardinije, saj vam ponuja čudovit sprehod skozi zgodovinski center s svojimi nasipi in stolpi. Mesto je res nekaj posebnega, predvsem zaradi prisotnosti katalonske kulture, saj so imena ulic in zgradb še vedno zapisana v španskem jeziku. Imeli boste tudi nekaj prostega časa za brezskrbno nakupovanje in občudovanje mesta in njegovih znamenitosti.

• CELODNEVNI IZLET NA JUG SARDINIJE: Zjutraj se boste popeljali skozi osrednji del otoka in si najprej pogledali čudovito arheološko najdišče Nuraghe of Barumini, ki spada pod UNESCO- vo zaščito. Sledi vožnja v mesto Cagliari, glavno mesto Sardinije. Ko prispete, se boste sprehodili skozi čudovito srednjeveško četrt Castle v središču mesta, nato pa boste nekaj časa namenili za lahkotno nakupovanje in počitniški sprehod po mestu. Na poti nazaj boste obiskali še znano rimsko mesto Nora, ki ponuja veliko arheoloških zanimivosti. Vrnitev v hotel v poznih večernih urah.

8. DAN: POČITNIŠKI HOTEL – OLBIA – LIVORNO − LJUBLJANA   ( zajtrk, trajektni in avtobusni prevoz)
Po zajtrku se bomo popeljali do pristanišča, od koder bomo odpluli do pristanišča v Livornu. Prevoz do Ljubljane, kamor bomo prispeli v nočnih urah.

Čas v katerem živimo, od nas zahteva maksimalno zavzetost na vseh področjih. Neprestano se moramo dokazovati pri izobraževanju, starševstvu in službah. Slediti moramo trendom, ki od nas pričakujejo, da smo popolni. Nehote nas družba vključi v neko igro. Bolj kot smo dovzetni zunanje pohvale, lažje z nami manipulirajo. Po določenem obdobju se vsa ta napetost začne kazati v različnih oblikah kot je stres, nespečnost, poslabšanje medsebojnih odnosov, odtujenost od družine, jeza, ljubosumje in ostale zdravstvene težave.

Začnemo razmišljati, kaj delamo narobe in iščemo vzroke našega stanja. Odločimo se za spremembe! Vabimo vas, da se nam pridružite na odkrivanju samega sebe z  Edito Tomič, grafologinjo, Reiki mojstrico in Theta Healing praktikom, ki vas bo po vaši želji vodila skozi terapije spoznavanja samega sebe in svojih zmogljivosti. Za več informacij obiščite : www.osebnarast.si

 

CENA pri minimalni udeležbi 46 potnikov:  650,00 €

OBVEZNA DOPLAČILA, po osebi
• Prijavnina na prijavo/ rezervacijo:                                       15,00 € – ob prijavi

 DOPLAČILA (ob prijavi)
• Enoposteljna soba:                 280,00 €
• Osnovno CORIS zavarovanje z asistenco v tujini:               12,10 €
• Osnovni riziko odpovedi (3,971%):                                  od 25,80 € - obvezno ob prijavi

IZLETI OB DOPLAČILU: cene naknadno

V CENO JE VŠTETO
• Avtobusni prevoz Ljubljana – Sardinija – Ljubljana
• trajektni prevoz Livorno – Olbia– Livorno (ali katera druga ladijska povezava, odvisno od razpoložljivosti)
• nastanitev v dvoposteljni sobi v počitniškem hotelu 4*
• 7x polpenzion  (zajtrk in večerja v hotelu)
• Po želji paket Delavnic osebne rasti z Edito Tomić
• stroški vodenja slovensko govorečega spremljevalca
• stroške organizacije ter izvedbe potovanja.

 

 

 

ODHOD: jeseni