Ajurvedske počitnice na Šrilanki

9 dni, že za 1.499,00 €!

Siddalepha Ayurveda Health Resort

je počitniško ajurvedski hotel v kraju Wadduwa, ki ponuja počitnice na katerih lahko pobegnete od stresa in vsakodnevnega načina življenja ter uživate ob popolni sprostitvi telesa in duha, ki vam jo ponuja Ayurvedski center in kjer vas bo visoko usposobljeno osebje vsak dan razvajalo ob kakovostnih terapijah in sprostitvenih programih.

LEGA: JZ obala Šrilanke, 6 km stran od mesta Kalutara in 65 km (2 uri) stran od letališča Colombo

PLAŽA: zasebna peščena plaža ob toplem Indijskem oceanu, obdana z bujnim tropskim rastjem

NASTANITEV: 50 sob in luksuznih bungalovov, prostorno in udobno opremljenih;

Superior soba s teraso: kopalnica (TWC, kad, fen), spalnica, terasa, satelitska TV, radio, IDD telefon, klima, ventilator, sef, mini bar, naprava za pripravo kave/čaja

HOTELSKA PONUDBA: mednarodna restavracija (šrilanška, indijska, kitajska, zahodna hrana) ter ajurvedska restavracija (zdrava prehrana), vsakodnevni popoldanski čaj, glavni bar in bar ob bazenu, zunanji bazen, otroški bazen, ponudba preživljanja prostega časa (namizni tenis, odbojka, družabne igre, telovadnica), čistilnica, brezžični internet (doplačilo), trgovina s spominki, zlatarna, turistične informacije

AJURVEDSKI CENTER: vrhunski zdravilni center z alternativno medicino pod nadzorom izkušenih zdravnikov in usposobljenega kadra. Center ponuja ajurvedske programe, ki vključujejo raznorazne terapije (prečiščevanje telesa, pomlajevalne in protistresne terapije, hidroterapije, zeliščne masaže, programe hujšanja, programe sprostitve in dobrega počutja, …). Vsi programi so individualno oblikovani glede na želje strank, s posvetom z enim izmed 5-ih zdravnikov v ajurvedskem centru. Ajurvedski center sestavljajo: ajurvedska ambulanta, soba za posvetovanje, terapevtska soba, savna, sobe za masaže, sobe s kopelmi, jacuzziji,… Poleg vsakodnevnih terapij ponujajo tudi poučevanje ter izvajanje joge in meditacije ter ponudbo posebej oblikovanih obrokov, ki vključujejo zdravo prehrano

Čas v katerem živimo, od nas zahteva maksimalno zavzetost na vseh področjih. Neprestano se moramo dokazovati pri izobraževanju, starševstvu in službah. Slediti moramo trendom, ki od nas pričakujejo, da smo popolni. Nehote nas družba vključi v neko igro. Bolj kot smo dovzetni zunanje pohvale, lažje z nami manipulirajo. Po določenem obdobju se vsa ta napetost začne kazati v različnih oblikah kot je stres, nespečnost, poslabšanje medsebojnih odnosov, odtujenost od družine, jeza, ljubosumje in ostale zdravstvene težave.

Začnemo razmišljati, kaj delamo narobe in iščemo vzroke našega stanja. Odločimo se za spremembe!

Vabimo vas, da se nam pridružite na odkrivanju samega sebe z  Edito Tomič, grafologinjo, Reiki mojstrico

in Theta Healing praktikom, ki vas bo po vaši želji vodila skozi terapije spoznavanja samega sebe

 in svojih zmogljivosti. Za več informacij obiščite : www.osebnarast.si

PROGRAM POTOVANJA

Število dni: 9 dni / 7 noči

Prevoz: letalo iz Benetk

Najmanjše število potnikov: 14

Vizum: je potreben. Uredimo za vas. Ob prijavi je potrebno priložiti fotokopijo potnega lista.

PROGRAM PO DNEVIH

1. dan,  BENETKE−VMESNO LETALIŠČE   let, obroki na letalu

Polet iz beneškega letališča in nočni let preko vmesnega letališča proti Colombu.

2. dan,  COLOMBO−WADDUWA: HOTEL SIDDALEPHA AYURVEDA RESORT   večerja, nočitev

Po pristanku na šrilanškem letališču Colombo bo sledil prevoz do hotela Siddalepha Ayurveda Resort v bližini mesta Kalutara na zahodni obali Šrilanke. Po prihodu v hotel nastanitev. Po kratkem času za osvežitev se boste zbrali skupaj z Edito Tomič, ki vam bo predstavila uvod v program počitnic in njenega programa Osebne rasti, ki se ga boste lahko udeležili po vaši želji. Večerja in nočitev.

3. -8. dan, WADDUWA: HOTEL SIDDALEPHA AYURVEDA RESORT     6x zajtrk, 3x kosilo, 6x večerja, nočitev

Šest polnih dni boste lahko namenili popolni sprostitvi na zlato peščeni plaži ali ob hotelskem bazenu, se sproščali ob ajurvedskih masažah in kopelih, ki vas bodo osvobodila vsakodnevnega stresa. V osnovni paket potovanja imate vključen 3-dnevni ajurvedski paket, ki zajema 1 ajurvedsko terapijo na dan, ajurvedsko zdravo kosilo, naravni sok ob zajtrku, popoldanski čaj in prigrizek. Vsak dan pa se boste lahko udeležili tudi vsakodnevne hotelske joge in meditacije, ki vas bo napolnila z novo energijo in dala nov zagon za vaše življenje.

Po želji se boste lahko udeležili tudi delavnic za osebno rast in odkrivanja samega sebe z Edito Tomič. Dotaknili se boste tem kot so, kako prepoznati svoje miselne vzorce in jih spremeniti v pravi način doseganja naših ciljev in boljših rezultatov, kako pravilno komunicirati za izogib medsebojnih konfliktov, tako na partnerskem kot na službenem področju, kako odpraviti svoje strahove ter ozdraviti različne bolezni, ki nas pestijo. Poleg tega pa se boste seznanili tudi z osnovami grafologije in medsebojne povezave našega značaja in pisave. Po vsakodnevnih delavnicah bo tudi dovolj časa  za sproščeno druženje ob čaju. Po želji in ob doplačilu se boste lahko udeležili tudi individualnih terapij Reiki iniciacije ali Theta Healinga.

En dan bo (ob doplačilu) namenjen tudi celodnevnemu izletu po Šrilanki, kjer si boste z angleško govorečim lokalnim vodnikom ogledali jug otoka, vse do mesta Galle. Na poti se boste zapeljali z ladjico po mangrovah in z nekaj sreče lahko uzrli tudi kakšnega manjšega krokodila. Na poti si boste ogledali rudnik mesečevih kamnov in tovarno tradicionalnih šrilanških mask. Prispeli boste do mesta Galle, poznanem po ogromnem obzidju, ki so ga zgradili Nizozemci v 16. stoletju in velja za najboljši primer utrjenega mesta v JV Aziji, ki je zapuščina evropskih kolonizatorjev. Mesto si boste tudi ogledali ter se sprehodili po tem ogromnem obzidju. Na poti nazaj v hotel si boste ogledali še zavetišče in valilnico želv v Kosgodi.

9. dan, BERUWELA−COLOMBO−VMESNO LETALIŠČE – BENETKE      let, obrok na letalu

Prevoz do letališča v Colombu, od koder boste poleteli preko vmesnega letališča do bližnjega letališča in zaključek potovanja.

POSEBNA CENA, pri najmanjšem številu 14 oseb:  1.499 EUR

 

 

            

 

 

       

CENA VKLJUČUJE:

 • letalski prevoz po programu v ekonomskem razredu iz Benetk do Colomba in nazaj

 • letališke pristojbine na dan izdelave programa (v višini 270 EUR)

 • avtobusni prevoz letališče – hotel –letališče

 • 7x POL PENZION v dvoposteljni standardni Superior sobi s teraso v hotelu Siddalepha Ayurveda Resort 4* (zajtrk in večerja v hotelu)

 • 3-dnevni ajurvedski paket, ki vključuje: 3x ajurvedsko kosilo, 1 sprostitveni ajurvedski tretma na dan, naravni sok ob zajtrku, popoldanski ajurvedski čaj s prigrizki (vse to je vključeno le med časom trajanja 3-dnevnega ajurvedskega paketa; po želji lahko doplačate za celotedenski program)

 • hotelske storitve na voljo: joga, meditacija, dnevni in večerni program, …

 • po želji: paket delavnic »Osebna rast« z Edito Tomič

 • stroški organizacije potovanja.

   

  OBVEZNA DOPLAČILA:

 • Vizum s posredovanjem: 30,00 EUR

 • Prijavnina na prijavo:15,00 EUR

 • Napitnine (vodniku na poti)pribl. 10,00 EUR

   

  MOŽNA DOPLAČILA:

 • Enoposteljna soba 140,00 EUR

 • osnovno Coris zavarovanje:18,40 EUR

 • osnovni riziko odpovedi 3,971 % (obvezno ob prijavi):od 59,53EUR

 • celodnevni organiziran izlet po Šrilanki, z vključenimi vstopninami in kosilom:49,00 EUR (min. 7 potnikov)

 • celotedenski osnovni ajurvedski paket: 175,00 EUR

Vključuje: 7x kosilo (na osnovi zelenjave in rib), 1-ura ajurvedske terapije na dan (masaža, kopel, …), naravni sok ob zajtrku, popoldanski ajurvedski čas s prigrizki, meditacija ob določenih dnevih, vsakodnevna hotelska joga.

 • celotedenski razširjeni ajurvedski paket: 325,00 EUR

Vključuje: 7x kosilo (na osnovi zelenjave in rib), 2,5-uri ajurvedske terapije na dan (masaža, kopel, …), naravni sok ob zajtrku, popoldanski ajurvedski čas s prigrizki, meditacija ob določenih dnevih, vsakodnevna hotelska joga.

 • individualne terapije Reiki iniciacije ali Theta healinga ali individualna svetovanja z Edito Tomič: cena naknadno

   

  Opomba: natančen program delavnic po dnevih bo določen naknadno in se lahko še spreminja na sami destinaciji, tudi glede na želje potnikov.

Odhodi 2014:      24. oktober

Število dni: 9 dni / 7 noči

Prevoz: letalo iz Benetk ali drugega bližnjega letališča
Najmanjše število potnikov: 14
Vizum: je potreben. Uredi agencija. Ob prijavi je potrebno priložiti fotokopijo potnega lista.