Genova in Mantova

2dni, od 155 €

1. dan: LJUBLJANA – MANTOVA - GENOVA
Odhod avtobusa iz Ljubljane ob pribl. 05.30. Vožnja proti mejnemu prehodu Fernetiči in dalje po avtocesti mimo Verone do Mantove. Postanek za ogled nekaterih zanimivosti mesta Francesca Gonzage, ki je ''srednjeveški bonbonček''. Postanek za sprehod in ogled Piazze Mantagna, Pallaze Ducalle, Piazze Sordello, Piazze delle Erbe in pravljičnega gradu Gonzage z bogatimi zbirkami različnih eksponatov. Po ogledu nadaljevanje vožnje proti Genovi. Po prihod nastanitev v hotelu, večerja in prenočevanje.(Vstopnina v Grad Gonzage je brezplačna za vse nad 65 let!)

2. dan: GENOVA - MANTOVA - LJUBLJANA
Po zajtrku sprehod in ogled nekaterih zanimivosti Genove, med drugim: Via Garibaldi, katedralo San Lorenzo, trg Piazza San Matteo. Nato obisk enega največjih akvarijev v Evropi, ki meri kar 10.000 m in vsebuje 6.000.000 l vode z bogato floro in favno sredozemskega in Tihega oceana z 6.000 živalmi. Popoldan vožnja s krajšimi postanki na poti mimo Piazence, Brascie, Verone, Padove proti Ljubljani, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

 

CENA NA OSEBO:    
195 € pri udeležbi najmanj 20 oseb
175 € pri udeležbi najmanj 25 oseb
155 € pri udeležbi najmanj 30 oseb

CENA VKLJUČUJE: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu, cestne pristojbine in parkirnine, nastanitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3*, 1 polpenzion (zajtrk, večerja in prenočevanje), DDV, vodenje in organizacija potovanja.

MOŽNO DOPLAČILO (ob prijavi): enoposteljna soba pribl. 25 €  in ''zavarovanje rizika odpovedi''

VSTOPNINE vodniku na poti: AQUARIUM pribl. 15 €

ODHOD:po želji vaše skupine