München in Dachau za šolske skupine

2 dni, od 98 €

1. dan: LJUBLJANA – MÜNCHEN
Odhod avtobusa je ob 06.00 izpred šole v Ljubljani, vožnja skozi karavanški predor in naprej po turski avtocesti mimo Salzburga na Bavarsko do Münchena. Po prihodu avtobusni orientacijski ogled bavarske prestolnice: starega mestnega jedra z ostanki mestnih vrat, Kraljevega in Odeonskega trga, Ludvikove in Maksimiljanove ceste, Ludvikove univerze, stare, nove in moderne Pinakoteke, ... Obisk Tehničnega muzeja,– enega največjih tehničnih muzejev na svetu. Krajši sprehod po središču mesta z obiskom Marijinega trga s staro in veličastno novo mestno hišo, Mihaelsko cerkvijo, stolnico do Karlovih vrat. Nekaj prostega časa. Vožnja do kraja nastanitve. Večerja in prenočevanje.

2. dan: MÜNCHEN – DACHAU – ALLIANZ / BMW - LJUBLJANA
Po zajtrku vožnja do Dachau, in ogled zloglasnega koncentracijskega taborišča. Sprehodili se bomo po spominskem parku in si ogledali muzej zgodovine taborišča. Vožnja do znamenite arene Allianz in voden ogled po prostorih stadiona, oziroma če bi raje želeli ogled BMW muzeja in Olimpijski park. Vrnitev z avtobusom proti domovini. Krajši postanki na poti in prihod v večernih urah.

CENA:
98,00 € (pri udeležbi najmanj 45 dijakov)
103,00€ (pri udeležbi najmanj 40 dijakov)
109,00 (pri udeležbi najmanj 35 dijakov)

CENA VKLJUČUJE: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, cestne pristojbine, vsi zunanji ogledi po programu, polpenzion v hotelu ali penzionu 3* v dve ali več posteljnih sobah, slovensko vodenje, DDV, stroške organizacije in 3 profesorji / spremljevalci.

MOŽNA DOPLAČILA: enoposteljna soba za profesorje 18 €; dodatno zdravstveno zavarovanje pribl. 4 €
Vstopnina v Allianz areno je 7€, vstopnina v BMW muzej je 6 €.

ODHOD: po vaši izbiri.

Oglej si še: