Lepote Primorske

1 dan, od 39 €

Lepote naše primorske doživite ob dobri kapljici in domači hrani. Spoznajte Primorsko prestolnico in dva bisera kot so Hrastovlje in Piran.

PROGRAM IZLETA:

Odhod avtobusa ob 08.00 iz Ljubljane. Vožnja mimo Postojne, Črnega Kala do Hrastovelj. Obiskali bomo turistično kmetijo Škrgat, kjer se bomo podprli z jutranjo malico in kozarcem domačega vina. Ogledali si bomo edinstveno cerkev sv. Trojice z eno najlepših fresk poslednje sodbe, ki je delo Janeza iz Kastva. Zapeljali se bomo v primorsko prestolnico Koper. Sprehodili se bomo čez staro mestno jedro in si ogledali kako postaja Koper slovenski Sant Tropez. Iz Kopra bomo nadaljevali do Pirana, ki je biser slovenske obale z najzanimivejšim osrednjim Tartinijevim trgom z značilno beneško-istrsko arhitekturo, ozkimi ulicami in strjenimi kamnitimi hišami ter številnimi zanimivimi detajli. Po ogledu nekaj prostega časa, potem še kratka vožnja do Marezig, kjer se bomo v dobri primorski gostilni podprli z odličnim kosilom oz. zgodnjo večerjo. Povratek proti domu po dogovoru.

 

 

 

 

CENA NA OSEBO:

39 € (najmanj 45 oseb v avtobusu)
40 € (najmanj 40 oseb v avtobusu)

V CENI JE VŠTETO: avtobusni prevoz, cestne pristojbine, ogled in vstopnina v Hrastovljah v cerkev sv. Trojice, malica, pozno kosilo ali večerja, vodenje in organizacija izleta.

ODHOD: po vaši izbiri