Trogir

8 dni, že od 370,00 €

1. dan: LJUBLJANA – TROGIR/MEDENA
Odhod avtobusa Iz Ljubljane ob 06.00 uri. Vožnja do mejnega prehoda Vinica. Nadaljevanje vožnje preko slovensko-hrvaške meje in po hrvaški avtocesti mimo Senja, Otočca, Zadra, Šibenika do Trogirja. Krajši postanki na poti. Nastanitev v hotelu, prosto za sončenje in kopanje. Večerja in prenočevanje.

2.-7. dan: MEDENA
Uživanje v naravi in hotelski ponudbi: jutranja telovadba, hoja, kopanje in sončenje… Koristite zajtrk, večerjo in prenočevanje.

IZLETI:
3.dan:  Zajtrk in izlet v Trogir. Sprehod po mestecu Trogir, tipičnih dalmatinskih ulicah do katedrale sv. Lovra in med drugim ogled lepega Radovanovega portala ter drugih zanimivosti mesta
6.dan:  Po zajtrku poldnevni izlet v Split. Sprehod do Dioklecianove palače in obisk „antične lepotice“, bogate tržnice ... čas tudi za kofetek.
4.dan: Celodnevni izlet v Međugorje.
 

8. dan: MEDENA – LJUBLJANA
Zajtrk in prosto do 11.00, nato slovo in odhod proti domovini. Vožnja do Narodnega parka Krka in obisk tega ''bisera'' Dalmacije. Vstopnina za doplačilo. /Lahko pa se odločite za obisk Zadra namesto NP Krka./ Vožnja v Slovenijo, v Belo Krajino do Črnomlja in prihod v Ljubljano v večernih urah.

CENA POČITNIC:
370,00
€ / pri najmanj 45 potnikih v avtobusu
380,00 € / pri najmanj 40 potnikih v avtobusu
395,00 € / pri najmanj 35 potnikih v avtobusu

CENA VKLJUČUJE: avtobusni prevoz z udobnim turističnim avtobusom, nastanitev v dvoposteljni sobi v hotelu MEDENA, 3*, 7x polpenzion (samopostrežna večerja in zajtrk), izleti po programu (Trogir, Split, NP Krka), vodnik v slovenskem jeziku in organizacija potovanja oz. počitnic in ddv.

MOŽNA DOPLAČILA: – ob prijavi: za – eno posteljno sobo – 99 €, zavarovanje rizika odpovedi 14 €
- v hotelu: Turistična taksa 1 € / dan (7€)
- vstopnine po želji :pribl. 16 € (Narodni park Krka 110 HRK,)

ODHOD: v septembru in oktobru, po izbiri vaše skupine