Sejem ročnih del v Vicenzi

1 dan,z vstopnino že za 50,00 €!

PROGRAM IZLETA:

Odhod iz Ljubljane ob 5.00 uri  in vožnja proti Benetkam ter do Vicenze. Takoj po prihodu se bomo zapeljali do sejmišča in si ogledali sejem Abilmente 2017 ( 21. oktober ) kjer se predstavljajo različna ročna dela, nove tehnike, novosti in najnovejše trendi ročnih del, za katere so organizirane tudi delavnice. Sejem je vodilni na tem področju v Italiji.

Poleg sejma bo odhod ob 14.30 na ogled mesta Vicenza, ki je ti. Paladijevo mesto. Obiskali bomo razgledno ploščad in baziliko s  Paladijevimi stopnicami na Monte Berico. Zapeljali se bomo do centra mesta ter si ogledali renesančne stvaritve znanega arhitekta Andrea Palladia, glavni trg Signoria, Baziliko s čudovitimi kolonadami… Tudi meščanske hiše na glavnem Corsu imenovanem po Palladiu in eno najstarejših gledališč grajenih po antičnem vzoru Teatro Olimpico. Spoznali bomo tudi pravo ime Vicenze, to je» Cita di Palladio«.

Ob cca 17.00 uri, se bomo vrnili do sejmišča po sopotnike, ki bodo raje ostali na sejmišču. Domov se bomo vračali mimo Benetk čez mejni prehod Fernetiči. Povratek v Ljubljano je predviden v poznih večernih urah.

CENA NA OSEBO:
50,00 € pri udeležbi najmanj 40 oseb na avtobusu
60,00 € pri udeležbi najmanj 30 oseb na avtobusu
 

CENA VKLJUČUJE: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, vse cestne pristojbine, vstopnina na sejem ročnih del, vsi zunanji ogledi Vicenze, slovensko strokovno vodenje potovanja, DDV in stroški organizacije.

MOŽNO DOPLAČILO: riziko odpovedi 10,00 € na osebo.

ODHOD:21.10.2017

Oglej si še: